Засоби захисту рослин на виставці-конференції «Органічне землеробство»

 В Одесі 16-17 березня 2017 року відбулася Міжнародна виставка-конференція «Органічне землеробство. Пріоритети - 2017». Виставка проводилася у рамках проекту UHBDP, що реалізується за підтримки уряду Канади та асоціації «Меду». Головний організатор - компанія «Інфоіндустрія».
 У рамках конференції Торгова марка "Agromar" представила весь спектр біологічних засобів захисту рослин, вироблених на власній біофабриці:

  • Біологічні препарати від хвороб рослин (Агромар-F) і від шкідників (Агромар-I), що діють як біофунгіцид і біоінсектицид відповідно.
  • Біодеструктор для розкладання стерні та рослинних залишків (Агромар-D).
  • Плівкоутворювальний матеріал для рослин Прилипач, що закріплює засоби захисту на рослинах.
  • Біопрепарати для утилізації органічних відходів Редуклін Агромар.
  • Новий в асортименті Агромар біопрепарат Ековіталінокулянт насіння бобових рослин, що виробляється за ліцензією інституту Заболотного (ІМВ НАН України).

 

 У заході взяли участь близько 200 фермерів та власників особистих селянських господарств з Одеської та інших південних областей України. А також представники компаній та науковці, що працюють над впровадженням біотехнологій до сільського господарства.

 У ході конференції були серед інших розглянуті такі теми:

  • тенденції розвитку органічного землеробства;
  • останні розробки нових форм біопрепаратів і технологічні прийоми їх застосування в системі органічного землеробства;
  • маловитратне стійке землеробство та ін.

 

 Провідні фахівці-агрономи ТМ «Агромар» показали біозасоби компанії, і дали аргументовані відповіді на поставлені питання. Бажаючим були надані описи технологій щодо застосування біопрепаратів. Представлені матеріали і зразки засобів захисту рослин продемонстрували перспективи економічної вигоди від застосування біопрепаратів для рослин.
 У ході виставки висвітлилось, що сільські господарства України і, зокрема, Одеської області, мають нагальну потребу у біопрепаратах

 

« Повернутись
© Developed by CommerceLab
Оберіть зручну для Вас мовну версію Выберите удобную для Вас языковую версию
[profiler]
Memory usage: real: 10485760, emalloc: 7466816
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem