Засоби захисту рослин на конференції про тепличне господарство

  В Енергодарі Запорізької області 9 лютого компанія «Агро-Адмірал» взяла участь у виставці-продажу «Новинки для застосування у тепличному господарстві». Захід проводився у рамках конференції «Сучасне тепличне господарство 2017», яка організована компанією «Інфоіндустрія» за підтримки проекту UHBDP. Підприємством був представлений ряд біологічних засобів захисту рослин від хвороб та шкідників.

  Керівник відділу продажів компанії «Агро-Адмірал» Олександр Тодоров виступив з оглядом біопрепаратів, що виробляються під торговою маркою "Agromar" на біофабриці «Агро-Адмірал». Зокрема доповідь містила опис дії і результати використання засобів Агромар-F та Агромар-I, що діють як біофунгіцид та біоінсектицид відповідно. Ці біологічні препарати добре зарекомендували себе у тепличних господарствах Одеської області під час обробки огірків і томатів.

 У другій частині презентації, «Агро-Адмірал» відрекомендував плівкоутворювальний матеріал для рослин Прилипач, який фіксує засоби захисту на рослинах, і препарат Біодеструктор, який прискорює розкладання рослинних залишків. На завершення доповідач коротко розглянув властивості біопрепаратів для утилізації органічних залишків Редуклін Агромар.


 У виставці - конференції взяли участь понад 200 підприємств аграрного сектора з різних областей України. В ході конференції були серед інших розглянуті такі теми::

  • Добрива та біостимулятори для теплиць;
  • Практичний досвід застосування біологічних засобів захисту рослин у закритому ґрунті;
  • Презентація комплексу «Устаткування Прискореного компостування».


 Результати конференції показали зростання інтересу аграріїв до біологічного методу захисту рослин та зокрема до біопрепаратів Agromar. В підсумку було визнано, що підвищення рівня знань про нові технології та їх застосування, допоможуть вийти галузі на новий рівень.

  Наступний захід проекту відбудеться 16-17 березня в Одесі. Тема – «Органічне землеробство».

« Повернутись
© Developed by CommerceLab
Оберіть зручну для Вас мовну версію Выберите удобную для Вас языковую версию
[profiler]
Memory usage: real: 10485760, emalloc: 7459088
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem